Standard ili lux,
izbor je vaš!

HOTEL

SMEŠTAJ

Standard ili lux,
izbor je vaš!

POSLOVNA ILI PRIVATNO

Hotel ABC

Hotel ABC Leskovac

Hotel ABC Leskovac otvoren je u januaru 2012. godine i predstavlja idealno mesto za smeštaj kako poslovnih gostiju tako i gostiju koji u Leskovac dolaze iz turističkih razloga. Hotel je savršeno pozicioniran za lak pristup značajnim lokacijama grada. Hotel ABC podignut je u samom srcu grada, u centralnom parku, okružen drvećem i prirodnim zelenilom.

Hotel ABC Leskovac

Sobe i apartmani

Hotel ABC Leskovac

DELUX Soba

1 GUESTS

35 m

BOOK NOW FROM 6990 rsd
Luksuzni hotel u samom centru Leskovca

Hotel i restoran

u novom ruhu

Kako bi zadovoljstvo naših gostiju uvek bilo na vrhunskom nivou, trudimo se da konstantno unapređujemo svoje usluge, kao i da osvežavamo enterijer i eksterijer hotela i restorana.

Upravo zbog toga svi gosti našeg hotela, restorana i kafića Safari očekuje potpuno novi izgled i provereno izvrsna usluga

Ponosimo se tradicijom dugom gotovo 30 godina u ugostiteljstvu.

FINE DINING

Restoran ABC

Restoran ABC Leskovac počeo je sa radom 1995 godine, dok je na novoj lokaciji, u samom centru grada, od maja 2010 godine.

Slide restoran abc leskovac terasa 1 Slide restoran abc leskovac terasa sto

Slide Caffe Safari ABC Leskovac Slide Caffe Safari ABC Leskovac
Kafe restoran u centru grada

Cafe Safari

Cafe SAFARI ABC Leskovac, otvoren je aprila 2010 godine, smešten u centralnom parku u samom centru grada, jedinstven po sadržaju, ponudi i veličini prostora sa oko 400 mesta i baštom sa preko 300 mesta.

Kafe, Piće, Muzika

Ruppa Caffe

Ruppa Caffe je smešten u samom centru Leskovca, na glavnoj ulici, ispod gradske crvke, poznatije kao Odžaklija i preko puta Leskovačkog kulturnog centra. Sa jedinstvenim ambijentom i opuštenom atmosferom kafe Ruppa je neuobičajen spoj modernog, elegantog i urbanog i predstavlja kultno mesto u gradu, zbog svoje tradicije od 1995. godine.

Za vaš odmor u centru Leskovca

LUKSUZAN HOTEL