ABC Leskovac

Kvalitet bez kompromisa!

ABC Leskovac je sinonim za vrhunski kvalitet u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Gotovo 3 decenije predanog rada i truda doprineli su da se porodična firma razvije i svojim sugrađanima i posetiocima Leskovca ponudi najbolji hotel, restoran i kafiće.

Danas u sklopu naše porodične firme posluju Hotel ABC, Restoran internacionalne kuhinje ABC, moderni kafić Cafe Safari, svi smešteni u impozantnom objektu u centralnom gradskom parku u Leskovcu.

Pored ovoga, tu je i kafić Cafe Ruppa, u samom centru Leskovca, koji posluje na prepoznatljivoj lokacijii više od 25 godina, kao i moderna parfimerija i butik Centar Shop.

HOTEL ABC

Lux Apartman ili DeLux Soba

RESTORAN ABC

Doručak, Ručak, Večera

CAFFE SAFARI

Kafe, Pića, Kokteli, Hrana

CAFFE RUPPA

Kafe, Pića, Kokteli

CENTAR SHOP

Parfimerija & Butik

Prave stvari u pravo vreme

22

Soba/Apartmana

3

Restorana/Kafea

70

Zaposlenih

30

Godina tradicije

Kada dodjete u Leskovac, obavezno će te doći kod nas. Bilo da ste došli na domaću kuhinju ili internacionalnu u našem RESTORANU ABC. A možda samo na neku kafu ili pićence u našem Caffe Safariju, uz neki dobar koktel...

WELCOME DRINK

Morate hitno da uradite posao? Nemate mrežu na telefonu? Nebrinite se u celom objektu je aktivan besplatni WiFi za sve goste, kako u hotelu, tako i u restoranu ABC i kafeu Safari.

WIFI AREAS

Neogovara Vam soba ili krevet? Porazgovarajte sa našim ljubaznim osobljem na recepciji, tu su da vam pomognu.

SMEŠTAJ

Pridržavajte se kućnog reda i mera prevencije širenja COVID-a. Naše osoblje je tu da Vam omogući prijatan i ugodan boravak u našem hotelu.

HOOTEL